Beleef Putte

© Gemeente Putte

Start zo 21 april '24
10:00 - 16:00

1 sessie

Prijs

Gratis: € 0
Alle tarieven

Waar Heemkring Het Molenijzer
Heuvel 41B
2580 Putte

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Zorgen voor erfgoed is zoveel meer dan het bewaren van oude kunstvoorwerpen. Het gaat ook over het delen en doorgeven van verhalen die we belangrijk of bijzonder vinden. Dat brengt mensen (dichter) bij elkaar. En da’s exact wat we het afgelopen jaar deden in Putte. Nieuwe én ‘oude’ inwoners kunnen het resultaat bewonderen op Erfgoeddag. Uiteraard moet je niet van Putte zijn om mee te doen. Iedereen is welkom om deze gemeente en de deelgemeentes beter te leren kennen.

Putte leeft, en daar hoort af en toe een leuk, spannend, vreemd of grappig verhaal bij. Duik in de rijke geschiedenis van gemeente Putte en beleef boeiende verhalen via unieke luisterfragmenten en bijhorende foto's. Maak gebruik van de ErgfoedApp op je smartphone en dompel je onder in de verhalen die bepaalde plekken te vertellen hebben. Laat je verrassen door foto's, intrigerende anekdotes en meeslepende geluidsfragmenten.

Zin in meer actie? Haal dan je fiets van stal en beleef dit boeiende project tijdens een unieke fietstocht langs bekende en minder bekende Putse straten en wegen. Dankzij een uitgestippelde fietsroute nemen we je mee langs de verschillende locaties waar de Putse geschiedenis tot leven komt.

Meedoen

Vooraf inschrijven is niet nodig. Je bent welkom tussen 10 en 16 u.!

Sessies

  • zo 21 april '24
    10:00 - 16:00
    Heemkring Het Molenijzer - Cafetaria

Locatie(s)

Prijs

  • Gratis
    € 0

Begeleiding

Begeleider .

Meer over Begeleider .

In samenwerking met