Communiceren met Facebook en Messenger

© Unsplash

Start do 14 december '23
10:45 - 12:30

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 14
Alle tarieven

Waar Het Predikheren
Goswin de Stassartstraat 88
2800 Mechelen

Meer info over de locatie(s)

Ook na vijftien jaar is Facebook nog steeds het meest populaire sociale medium. Bijna drie miljard mensen wereldwijd gebruiken de website om met hun vrienden en kennissen in contact te blijven.

Wil jij ook graag met Facebook aan de slag, maar weet je niet waar te beginnen? Of maak je je zorgen over je privacy en veiligheid? In deze cursus tonen we hoe je een profiel aanmaakt, vrienden toevoegt, berichten en foto’s plaatst en alle instellingen aanpast om jouw Facebookervaring zo aangenaam en veilig mogelijk te maken. We proberen ook Messenger uit, de chatdienst van Facebook.

In de cursus werken we met laptops van Avansa, maar we hebben ook aandacht voor de mobiele versie van Facebook zodat je die kan gebruiken op je smartphone of tablet.

Voorkennis: je kan overweg met een computer of smartphone en hebt ook al wat ervaring met internet en e-mail, maar nog niet met de toepassingen Facebook of Messenger.

Ben je niet zeker over je niveau? Contacteer ons gerust voor meer uitleg.

Praktisch

Opgelet: de inschrijvingen lopen via Het Predikheren. Volg de link via onze website of ga rechtstreeks naar hetpredikheren.mechelen.be/activiteiten

Sessies

 • do 14 december '23
  10:45 - 12:30
  Het Predikheren - Zaal Hanna Arendt

Locatie(s)

 • Het Predikheren Goswin de Stassartstraat 88
  2800 Mechelen Toon op kaart

Prijs

 • Standaardprijs
  € 14
 • UiTPAS met kansentarief
  € 3

In samenwerking met