Graag gegeven!

© Avansa

Spullen delen via de Geefkast

Start di 14 november '23
9:30 - 16:00

1 sessie

Prijs

Gratis: € 0
Alle tarieven

Waar Avansa regio Mechelen
Adegemstraat 79-81
2800 Mechelen

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Bewuster consumeren is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor de planeet. Door producten te hergebruiken en te delen, halen we meer uit bestaande producten. Zo duurt het langer voor onze spullen op de afvalberg belanden.

Om je een duwtje in de rug te geven, halen we ook dit najaar De Geefkast van stal. Dat is een makkelijke manier om ongebruikte spullen weg te geven en er iemand anders blij mee te maken. Je bent ook welkom om te snuisteren en iets mee te nemen. Misschien vind je in de kast wel een ideaal kerstgeschenk?

De Geefkast bij Avansa in de Adegemstraat is toegankelijk van 14 november tot 14 december. Je bent welkom tijdens onze openingsuren. Spullen binnenbrengen kan van 3 november tot en met 7 december. Let wel: enkel spullen die in goede staat, proper en compleet zijn, krijgen een plekje in de kast. Spullen die achteraf overblijven, schenken we weg aan De Keeting en de Kringwinkel.

Meedoen

No Online Registration

Praktisch

Spullen binnenbrengen kan op afspraak op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Maak een afspraak via info@avansa-regiomechelen.be.

Sessies

 • di 14 november '23
  9:30 - 16:00
  Avansa regio Mechelen - Lange tafel

Locatie(s)

 • Avansa regio Mechelen Adegemstraat 79-81
  2800 Mechelen Toon op kaart

Prijs

 • Gratis
  € 0

Begeleiding

Jole Botterman

Meer over Jole Botterman

In samenwerking met

 • huisvandeMens Mechelen
 • Avansa Halle-Vilvoorde
 • huisvandeMens Vilvoorde