Verplaatst naar 13 januari - Het lichaam vertelt

© Pixabay

Start do 18 november '21
19:30 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 12
Alle tarieven

Waar Avansa regio Mechelen
Adegemstraat 79-81
2800 Mechelen

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Deze lezing is verschoven naar 13 januari, inschrijven kan hier: Avansa regio Mechelen | Het lichaam vertelt (avansa-regiomechelen.be)


De klachten en symptomen die het lichaam produceert kunnen we beschouwen als de lampjes op het dashboard van onze wagen: zeer nuttig, maar verdomd lastig als ze beginnen te branden. We kunnen deze waarschuwingstekens immers niet zomaar negeren. Helaas hebben we bij ons lichaam geen handleiding bijgeleverd gekregen. Heeft de dokter dan wel zo’n handleiding? In deze lezing neemt Dr. Vanderlinden je mee achter de schermen van ziekte en ziek zijn. We gaan concreet aan de slag met je eigen ‘lichaamsverhaal’ en trachten te achterhalen wat je lichaam je te vertellen heeft.

Als we inzicht krijgen in wat er in wezen aan de hand is, vinden we misschien ook een weg naar (behoud of verbetering van) onze gezondheid.


Je kan deze cursus betalen met 2 Koekoeks. Meer weten over de Mechelse Koekoek? Lees meer via https://avansa-regiomechelen.be/projecten/gemeenschapsmunt-mechelse-koek

Sessies

 • do 18 november '21
  19:30 - 22:00
  Avansa regio Mechelen - Groot lokaal

Locatie(s)

 • Avansa regio Mechelen Adegemstraat 79-81
  2800 Mechelen Toon op kaart

Prijs

 • Standaardprijs
  € 12
 • UiTPAS met kansentarief
  € 2,5

Begeleiding

Jean-Luc Vanderlinden

Jean-Luc Vanderlinden is huisarts en werkt in zijn praktijk samen met psychologe Isabelle…
Meer over Jean-Luc Vanderlinden