Kerstdiner met je smartphone!

© Unsplash

Digicafé

Start do 14 december '23
17:00 - 19:00

1 sessie

Prijs

Gratis: € 0
Alle tarieven

Waar Het Predikheren
Goswin de Stassartstraat 88
2800 Mechelen

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Het Digicafé is een gezellige ontmoetingsplaats voor wie stap voor stap mediawijs wil worden. Geniet van een goede kop koffie, terwijl je je samen met anderen verdiept in de digitale wereld.

Hét hoogtepunt van dit seizoen zijn toch de kerstdiners die vrienden en familie voor elkaar op tafel toveren! Maar wist je dat jouw smartphone je ook hierbij een handje kan helpen?

In dit Digicafé geven we een aantal tips die jou kunnen helpen om het perfecte etentje te organiseren. We zoeken samen recepten op via foodblogs en YouTube, we leren hoe je op je smartphone to-dolijstjes maakt en afvinkt, we tonen hoe je online boodschappen kan bestellen en nog veel, veel meer. En wie weet heb jij zelf nog handige tips die je kan delen met de andere deelnemers?

Voorkennis: deze activiteit is toegankelijk voor iedereen met interesse in het onderwerp, of je nu veel of weinig voorkennis hebt.

Ben je niet zeker over je niveau? Contacteer ons gerust voor meer uitleg.

Praktisch

Breng voor deze cursus je eigen smartphone/tablet mee en zorg ervoor dat de batterij van je toestel voldoende opgeladen is. Opgelet: de inschrijvingen lopen via Het Predikheren. Volg de link via onze website of ga rechtstreeks naar hetpredikheren.mechelen.be/activiteiten

Sessies

 • do 14 december '23
  17:00 - 19:00
  Het Predikheren - Zaal Hanna Arendt

Locatie(s)

 • Het Predikheren Goswin de Stassartstraat 88
  2800 Mechelen Toon op kaart

Prijs

 • Gratis
  € 0

Begeleiding

Anna Van Ginderen

Meer over Anna Van Ginderen

In samenwerking met