Proeven van... radio maken

© Conservatorium Mechelen

Start ma 6 september '21
20:30 - 21:30

4 sessies

Prijs

Standaardprijs: € 32
Alle tarieven

Waar Conservatorium Mechelen
Melaan 3-5
2800 Mechelen

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Tijdens dit traject verken je de wereld van de radio en audiokunst. Je leert niet alleen het vak van radiomaker in al zijn facetten (presenteren, muziek, redactiewerk, reportages, regie, montage, …) maar leert ook bewust luisteren. Klank en goed gemonteerde audio vormen dan ook de basis van je werk als radiomaker/audiokunstenaar. Tijdens de opleiding stippelen we een persoonlijk parcours uit en studeer je af met jouw eigen podcast, radioshow of audiowerk.


Het Conservatorium Mechelen is pionier in het aanbieden van deze cursus. Docente Evita Nossent, met haar jarenlange ervaring als radio- en televisiepresentator bij Klara en Canvas, is de geknipte persoon om jou in dit traject te ondersteunen en begeleiden.


Je kan vier weken kennis maken met deze opleiding, als je de smaak te pakken hebt, kan je na overleg met de lesgeefster je inschrijven voor het traject van 3 jaar.


Je kan deze cursus betalen met 8 Koekoeks. Meer weten over de Mechelse Koekoek? Lees meer via https://avansa-regiomechelen.be/projecten/gemeenschapsmunt-mechelse-koekoek

Praktisch

Heb je na deze reeks de smaak te pakken en wil je je een jaar lang onderdompelen in deze materie? Schrijf je voor 30 september in bij het Conservatorium Mechelen (http://conservatorium.mechelen.be). Bezorg je inschrijvingsbewijs aan Avansa regio Mechelen en we betalen je deelnamegeld voor deze cursus terug.

Sessies

 • ma 6 september '21
  20:30 - 21:30
  Conservatorium Mechelen - Radiostudio
 • ma 13 september '21
  20:30 - 21:30
  Conservatorium Mechelen - Radiostudio
 • ma 20 september '21
  20:30 - 21:30
  Conservatorium Mechelen - Radiostudio
 • ma 27 september '21
  20:30 - 21:30
  Conservatorium Mechelen - Radiostudio

Locatie(s)

Prijs

 • Standaardprijs
  € 32
 • UiTPAS met kansentarief
  € 6,5

Begeleiding

Evita Nossent

Meer over Evita Nossent

In samenwerking met

 • Conservatorium Mechelen