Proeven van... schrijven

© Unsplash

Start maandag 06 september 2021
18:00 - 21:00

4 sessies

Prijs

Standaardprijs: 48 euro
Alle tarieven

Wekelijks ervaren de cursisten van de schrijversklassen van Nicole Persy en Patrick Bernauw, een schooljaar lang, dat schrijven niet alleen een kwestie van inspiratie, maar vooral ook van transpiratie is. Van schrijven en herschrijven, schrijven en schrappen. Welke technieken kunnen daarbij helpen? Hoe doen en deden Bekende Schrijvers dat? We werken samen aan een jaarproject, maar we gaan ook op zoek naar wat jou uniek maakt naar inhoud en vorm. En wie weet, komt daar dan wel een heus boek van, of een podcast, een videoclip, een toneelstuk…

Wie graag meeslepende verhalen, gedichten, scenario’s in het heerlijke Predikheren wil schrijven, schrijft zich als de wiedeweerga in.


Je kan vier weken kennis maken met deze opleiding, als je de smaak te pakken hebt, kan je je, na overleg met de lesgeefster, inschrijven voor een heel schooljaar.


Je kan deze cursus betalen met 8 Koekoeks. Meer weten over de Mechelse Koekoek? Lees meer via https://avansa-regiomechelen.be/projecten/gemeenschapsmunt-mechelse-koekoek

Praktisch

Heb je na deze reeks de smaak te pakken en wil je je een jaar lang onderdompelen in deze materie? Schrijf je voor 30 september in bij het Conservatorium Mechelen (http://conservatorium.mechelen.be). Bezorg je inschrijvingsbewijs aan Avansa regio Mechelen en we betalen je deelnamegeld voor deze cursus terug.

Sessies

 • maandag 06 september 2021
  18:00 - 21:00
 • maandag 13 september 2021
  18:00 - 21:00
 • maandag 20 september 2021
  18:00 - 21:00
 • maandag 27 september 2021
  18:00 - 21:00

Prijs

 • Standaardprijs
  48 euro
 • UiTPAS met kansentarief
  10 euro

Begeleiding

Patrick Bernauw

Patrick Bernauw is schrijver, redacteur, podcaster en performer. Hij is ook docent schrijven aan…
Meer over Patrick Bernauw

Nicole Persy

Nicole Persy is actrice, radiostem en leerkracht toneel en drama. Ook is ze schrijfdocent aan het…
Meer over Nicole Persy

In samenwerking met

 • Conservatorium Mechelen