Vacature

Freelance lesgever Computer en Media

We zijn op zoek naar lesgevers basiscursussen Computer en Media. Ben jij of ken jij iemand die ons wil helpen om onze digitale missie in de Mechelse regio waar te maken?

Kennismaking Word 10

Bij Avansa regio Mechelen willen we dat iedereen volop kan meedraaien in onze maatschappij, die steeds digitaler wordt. Daarom organiseren wij digitale cursussen en projecten op maat, voor absolute beginners tot meer gevorderde gebruikers.

 • Hoe dat eraan toegaat? Kijk even mee!
 • Lees hier meer over de opdracht van Avansa regio Mechelen.

Onze digitale missie in de Mechelse regio waarmaken, kunnen we niet alleen. Daarvoor hebben we jou nodig! Als freelance lesgever zorg je, dankzij jouw kennis en een portie geduld, dat onze cursisten de nodige vaardigheden in de vingers krijgen via cursussen of projecten op maat.

Jouw profiel

 • Je bent gepassioneerd door digitale media en helpt heel graag anderen bij hun eerste stappen in de digitale wereld.
  • Je bent helemaal thuis in één of meerdere digitale thema’s: we zoeken zowel lesgevers die kunnen helpen met basiscomputervaardigheden als met smartphonegebruik.
  • Je kan je kennis delen via toegankelijke cursussen in kleine groepen en/of via projecten op maat van noden van organisaties in onze regio.
 • Je vindt het fijn om nieuwe mensen en plekken te leren kennen.
 • Je houdt van afwisseling en bepaalt graag je eigen werkschema.

Jouw opdracht

De digitalisering van de samenleving gaat razendsnel. Steeds meer zaken worden enkel nog online geregeld, maar hierdoor vallen een groot deel kwetsbare groepen uit de boot.

Als freelance lesgever help je om iedereen mee aan boord te krijgen. Je deelt je kennis over smartphones, tablets, computers en digitale media. Je doet dat als begeleider van onze basiscursussen, in onze lokalen in Mechelen of tijdens projecten in de regio.

Wat wij bieden

 • Je gaat als freelancer aan de slag in onze lokalen in Mechelen of in de regio Mechelen, afhankelijk van de projecten die wij daar organiseren.
 • Je ontvangt een vaste vergoeding, een tussenkomst in reis- en vervoersonkosten en een verzekering.
 • Je kan flexibel werken. Je bepaalt zelf hoe vaak en op welke momenten je beschikbaar bent voor opdrachten. Vóór de aanvang van elk seizoen kan je kiezen voor welke projecten je je wilt engageren.
 • Je komt terecht in een warme organisatie en werkt nauw samen met onze Stafmedewerker Mediawijsheid.

Meer weten? Zin om samen te werken?

Contacteer Sander Vanhellemont, onze stafmedewerker Mediawijsheid, via sander.vanhellemont@avansa-regiomechelen.be.

Logos Avansa

MEER OVER ONS

Ontdek op onze website ook de activiteiten en projecten waarmee we mensen versterken en verbinden.

Datum bericht vr 9 september '22