Helpende Handen

Zorg jij mee voor een bruisend kunstenfestival?

​Kunstproeven van Sjarabang is het grootste kunstenfestival voor mensen met en zonder beperking van Vlaanderen. Op 28, 29 en 31 maart 2022 is het tijd voor de tiende editie! Avansa organiseert al jaren creatieve workshops tijdens dit festival. Ook dit jaar zijn we weer van de partij!

Sjarabang
© Sjarabang

Sjarabang is achter de schermen naarstig aan de slag om er opnieuw een geslaagde editie van te maken. De organisatie zoekt nog vrijwilligers om tijdens het festival een handje toe te steken. Wil jij helpen om deze bruisende drie dagen vol creatieve workshops en voorstellingen tot een waar feest voor iedereen te maken? Dat kan! Sjarabang zoekt:

  • Lesgevers
    Ben je een krak in een bepaalde creatieve techniek en wil je die kennis graag doorgeven aan een divers publiek? Bekijk hier voor welke workshops Sjarabang nog lesgevers zoekt.
  • Creatieve vrijwilligers
    Voor wie graag een handje toesteekt in één van de workshops. Je bent de rechter (of linkerhand) van de lesgever.
  • Praktische vrijwilligers
    Broodjes smeren, de toog bemannen, tafels klaarzetten, ... Ook dat moet gebeuren! Steek jij graag een handje toe?
Dsc 5251 orig

Herken je jezelf in één van de bovenstaande omschrijvingen? Heb je zin om terecht te komen in een warme ploeg van vrijwilligers met een groot hart voor mensen met een beperking? Neem als de bliksem contact op met Sjarabang!

Datum bericht vr 10 december '21