Els Hauser

Ik ben Els Haüser, geboren in 1969 als oudste dochter van 3. Zelfzorg vind ik belangrijk, je kan pas goed voor anderen zorgen als je dit in eerste plaats voor jezelf doet. Ik doe dit door te mediteren, te genieten van kleine dingen, te relativeren, gezond te eten en voldoende te rusten. Ik ben in 2007 gerevalideerd van het Chronisch Vermoeidheidssyndroom.


Nu werk ik deeltijds bij Atlas, integratie en inburgering Antwerpen waar ik voor trajectbegeleiding interculturalisering / diversiteit zorg. Daarnaast heb ik mijn eigen praktijk en geef ik verschillende vormingen.Opleidingen:Ik heb een Master in Communicatiewetenschappen KULeuven.


Ik ben psychotherapeute en heb hiervoor de 4-jarige opleiding Interactionele Vormgeving van de Educatieve Academie met plezier gevolgd.


Daarnaast volgde ik verschillende opleidingen rond Interculturele Communicatie, Mindfulness voor hulpverleners bij Edel Maex , geweldloze communicatie, coaching, netwerking en intervisie. Daarnaast volgde een opleiding rouwverwerking bij CODA vzw te Wuustwezel.