November 2020 - …

Veerkrachtig door Sint-Katelijne-Waver

Elke dag even buiten bewegen heeft een positieve impact op ons mentaal en fysiek welbevinden. In tijden van afstand, minder sociale contacten en andere stress, is dit extra belangrijk.

Will paterson zb13 N8 E Dj GE unsplash 1
© Will Paterson via Unsplash

Kortom, wandelen is een ideale en veilige manier om onze veerkracht een boost te geven. De gemeente Sint-Katelijne-Waver stelde daarom samen met ons enkele 'veerkrachtige wandelingen' samen.

De eerste wandelroute 'Bankontakt Centrum' is klaar om uit te testen. Aan elke bank die je onderweg tegenkomt, kan je genieten van mooie woorden door de hand van Lieve De Meyer. De wandeling start achter het gemeentehuis van Sint-Katelijne-Waver en is ongeveer 5 kilometer lang, goed voor 10.000 stappen.

Er volgen dit jaar nog drie andere wandelingen in de kern van Sint-Katelijne-Waver. Iets om naar uit te kijken dus! We houden je op de hoogte via onze website en socialemediakanalen.

Maak je tijdens je wandeling een leuke foto? Deel je beelden gerust online met de hashtag #SKWleeft of #VeerkrachtigdoorSKW!

Veerkrachtigdoorsintkatelijnewaver

BANKONTACT CENTRUM

Download de wandelbrochure met een kaart en wegbeschrijving van de eerste wandelroute. De wandeling is ter plaatse ook aangegeven met pijltjes en start aan de beweegbank achter het gemeentehuis.

In samenwerking met

  • Gemeente Sint-Katelijne-Waver