Samenwerken met Avansa

Samen met onze partners maken we in de Mechelse regio werk van leren, verbinden en samenleven. Via vormingen en projecten laten we mensen leren van én met elkaar.

  • 't Klaptgat (c) Stad Mechelen Fotograaf Gil Plaquet
  • DSC04497
De Mensen Maken De Stadc Stad Mechelen Fotograaf Serene Vittorini 4

Wat leeft bij inwoners en organisaties in onze regio is wat telt voor ons. Rond die thema’s ondernemen we actie. We creëren via projecten kansen tot ontmoeting en dialoog, en maken ruimte voor de verhalen van mensen. De volgende thema’s zijn daarbij onze rode draad: burgerschap, diversiteit, duurzaamheid, mediawijsheid en zorgen voor jezelf én elkaar.

Heeft jouw organisatie plannen of uitdagingen die je met ons wil verkennen of waarmaken? Mogelijk kunnen we onze krachten bundelen en samenwerken om mensen, groepen en initiatieven te versterken.

Via deze pagina verwijzen we je naar onze lopende projecten en relevante publicaties. Laat je als (toekomstige) partner inspireren door onze werking!

13102021 Avansa Mechelen030

NIEUWSBRIEF VOOR PARTNERS

In het voor- en najaar krijg je van ons een digitale nieuwsbrief met de laatste nieuwtjes over onze projectwerking. Wanneer we inspiratiemomenten voor partners organiseren, kondigen we die ook aan via deze nieuwsbrief. Ben je nog niet geabonneerd? Schrijf je in via de link hieronder!