Lezingenreeks

Lezingen die je blik verruimen

Met de Blikopener lezingenreeks brengen we in en samen met 8 bibliotheken in de regio (Berlaar, Bonheiden, Duffel, Lier, Mechelen, Nijlen, Putte en Sint-Katelijne-Waver) lezingen tot bij het grote publiek.

Daniil kuzelev C4 G18 Paw0d4 unsplash

Interessante onderwerpen en sprekers geven een verrijkende en kritische blik op bepaalde thema’s. Dit najaar hebben we drie boeiende avonden voor jou in petto:

  • In de bibliotheek van Lier luister je op 22 oktober naar Kurt Van Eeghem. Moet er nog kunst zijn? Kurt brengt een spannend pamflet op het slappe koord van de vele botsingen tussen maatschappij en kunst.
  • Journalist Tim Verheyden neemt je op 15 november in Bonheiden mee in de wereld van fake news en desinformatie. Hoe is het zover kunnen komen en wat kunnen we ertegen doen?
  • Lize Spit is voor veel boekenliefhebbers geen onbekende. Op 25 november vertelt ze in Kessel (Nijlen) over haar laatst verschenen roman en biedt ze een antwoord op jouw vragen! (AFGELAST)

Meer info en inschrijven? Neem een kijkje via deze link.

Predikheren 609 aangepast 1 aangepast aangepast middel

MEER LEZINGEN?

De bijeenkomsten van In Perspectief verruimen je blik en plaatsen feiten in een ander daglicht. Elke bijeenkomst gidst een deskundige ons doorheen een thema. Avansa en de Mechelse bib presenteren je een gezonde mix van kunst en cultuur, maatschappelijke kwesties en actuele thema's. De lezingen gaan telkens door in het Predikheren.

Datum bericht vr 15 oktober '21