Nieuws

Duik je mee de lente in?

Daar is de lente! Kriebelt het bij jou ook om eropuit te trekken? Wij staan alvast te trappelen! Grasduin door ons kakelvers aanbod. We verrassen je met boeiende uitstappen, cursussen en workshops. Je ontdekt alle activiteiten op de website of in de lentebrochure!

En da's niet alles! Naast een activiteitenoverzicht zetten we enkele thema's extra in de verf. Denk aan inspiratie over duurzaam reizen, apps voor onderweg en enkele handvaten over opvoeding. We maken ook plaats voor verhalen over kracht, kwetsbaarheid en dromen over thuis. Lees je mee?

Wie de laatste twee jaar deelnam aan één van onze activiteiten, ontvangt de brochure automatisch. Ben je nog geen abonnee en lees je graag mee? Contacteer ons en we zorgen ervoor dat ook jij onze brochures gratis in de bus krijgt.

Ook dit voorjaar verruimen we samen onze blik en leren we van én met elkaar. Duik je samen met ons de lente in?

Olvw DSC08045

DROMEN OVER THUIS

Op de cover van onze lentebrochure blinkt Parissa met haar gezin. En da's geen toeval! Ze deelde als ingeweken inwoner van onze regio haar ontroerend verhaal met ons. Verbreed je graag jouw kijk op de wereld en leer je graag nieuwe mensen kennen? Ontdek het verhaal van Parissa en andere ingeweken inwoners via de Dromen over thuis website.

Datum bericht do 10 maart '22