Generatie Conversatie

Wat gebeurt er wanneer jong en iets ouder in gesprek gaan over samenlevingsthema’s die ons raken? Dat geeft vonken! Want ook jongeren liggen wakker van thema’s als fake news, oorlog en conflict, migratie of het politieke landschap in Amerika. Meer zelfs: hun inzichten zijn het beluisteren meer dan waard.

2024 Een stem voor Europa Avansa regio Mechelen 081

2 Generaties. 1 Gesprek. Vele inzichten

We kunnen veel leren van elkaar. Ga dus mee in gesprek en keer naar huis met een lading verse inzichten en energie! Elke keer schotelen we je een ander samenlevingsthema voor. Want onze wereld is complex en de samenleving verandert snel.

We beluisteren elkaar in een open, veilige sfeer. Met ruimte en respect voor elkaar en elkaars ideeën. De gesprekssessies gaan door op voormiddagen bij Avansa in de Adegemstraat in Mechelen. Deelnemen is gratis, schrijf je wel even in via onze website, telefoon, e-mail of aan de balie. Dan houden we voor jou een plekje vrij!

Ga mee in gesprek en keer naar huis met een lading verse inzichten!

Heb je zin om voor het gesprek al in het thema te duiken?

Dat kan! Vrijzinnig Centrum De Schakel organiseert rond elk onderwerp een boeiende lezing. Die biedt telkens een brede omkadering voor het gesprek. Sluit zeker aan.

De toegang is gratis, schrijf je wel in via contact@vcdeschakel.be of 015 21 24 71. De lezingen gaan telkens 's avonds door en starten om 20 u.

Datum bericht di 27 augustus '24