Voor partners

Samen Veerkrachtig

Van 1 tot 10 oktober zetten we in Vlaanderen - onder het motto #samenveerkrachtig - het belang van geestelijke gezondheid in de kijker. Het doel? Mentaal welbevinden en psychische kwetsbaarheid bespreekbaar maken. Avansa en Logo Mechelen reiken je handvaten aan om mee aan de slag te gaan tijdens de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid.

Stad Mechelen - Foto: Joris Casaer
© Stad Mechelen - Foto: Joris Casaer

Regionale inspiratiegids

2022 staat in het teken van kracht: we nodigen iedereen uit om positief naar zichzelf te kijken, de eigen krachten te ontdekken en elkaar te versterken. Zoals gewoonlijk kan je tal van acties organiseren in het kader van de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid. Laat je zeker inspireren door onze nieuwe regionale inspiratiegids! Die maakten we samen met Logo Mechelen. We bundelen daarin meer informatie over het jaarthema, voorbeeldpraktijken en activiteiten die je kan organiseren. Op de overkoepelende website samenveerkrachtig.be vind je een overzicht van de activiteiten over heel Vlaanderen.

Online inspiratie- en uitwisselmoment

En da's niet alles: ook dit jaar nodigen we jullie van harte uit op een online inspiratie- en uitwisselmoment op 12 mei 2022 (10.30-12 u.). We lichten dan enkele materialen en projecten uit de gids toe en bekijken welke actie(s) jij mee op poten kan zetten! Uiteraard is er ook tijd en ruimte om met elkaar uit te wisselen over ervaringen, plannen en ideeën. Ben je er graag bij? Stuur dan een mailtje naar Ellen Van Looy om je aanwezigheid te bevestigen. We sturen je dan enkele dagen voordien de vergaderlink.

Ontwerp zonder titel 26

LAAT JE INSPIREREN!

Download de regionale inspiratiegids of meld je aan voor het inspiratiemoment via de links hieronder.

Datum bericht vr 22 april '22