Kunst en cultuur

Traject artistiek fotograferen

Laat je verrassen door een raamexpo van 17 mei tot en met 6 juni!

Raamexpo
© Glenn Huyben

Een online cursus fotograferen, Het kan!

Enkele maanden geleden besliste een groep enthousiaste en creatieve geesten achter hun computerscherm les te volgen in de fotografie. Glenn Huyben, docent fotografie, leidde dit in goede banen. En hoe! Beelden van de deelnemers werden in groep bekeken en besproken. Suggesties en verwijzingen naar bekende en minder bekende fotografen passeerden de revue en zorgden voor veel inspiratie.

De resultaten van deze online cursus mogen letterlijk gezien worden! Van 17 mei tot 6 juni ben je welkom bij de bibliotheek van Putte voor een unieke raamexpo. Je kan coronaproof genieten van enkele geslaagde portretten op de ramen van de bibliotheek langs de buitenkant. Met openingsuren van de bibliotheek hoef je dus geen rekening te houden.

Daarnaast lopen er nog twee boeiende expo's bij partners van ons:

  • This is the sound of C in CG Zwaneberg

Curator Kris Campo heeft de reputatie eigenzinnige keuzes en verrassende combinaties te maken. In ‘This is the sound of C’ brengt ze werk van acht hedendaagse kunstenaars uit binnen- en buitenland bij elkaar, wars van alle ‘hokjes denken’.

Nog te bezoeken tot 30 mei

Meer info

  • Cursistententoonstelling in GC 't Blikveld

GC 't Blikveld toont werken van de cursisten van de plastische kunsten. Door corona zijn ook hun fysieke lessen weggevallen. Toch zijn de meesten onder hen ijverig thuis blijven verder werken. Al dan niet onder online begeleiding van hun lesgever. Ze geven die cursisten de kans om hun ‘corona-werken’ te tonen in de foyer. Perfect te combineren met een terrasje nu het terug kan.

Nog te bezoeken tot 27 juni

Meer info

Datum bericht di 11 mei '21