Nieuws

Warme Winterdagen met Avansa

Geen betere manier om 2022 in te duiken dan te leren van én met elkaar. Vanaf januari staan er opnieuw boeiende projecten en vormingen op onze planning. Je leest er alles over in de nieuwe winterbrochure!

  • In de brochure en op onze website staat een nieuw aanbod workshops, lezingen, cursussen en andere activiteiten te blinken. Van wandelingen langs groen in de stad tot computerlessen en razend interessante lezingen: je bent bij ons aan het juiste adres!
  • Dit najaar mochten we je na lange tijd opnieuw live ontmoeten. Hoe dat eruitzag? Ook dat ontdek je in onze brochure. Via enkele sprekende fotoreportages blikken we terug op de projecten en activiteiten van het afgelopen seizoen.

Inschrijven en betalen voor activiteiten kan steeds via onze website. Ervaar je daar problemen mee? Neem onze handleiding online inschrijven bij de hand of geef ons een seintje. Ook via de telefoon en e-mail helpen we je graag verder met inschrijven.

13102021 Avansa Mechelen030

WINTERBROCHURE

Al wie sinds 2020 deelnam aan één van onze activiteiten ontvangt onze brochure vanaf 15 december in de bus. Ook wie zich abonneerde, krijgt een exemplaar toegestuurd. Ontvang je onze brochure nog niet? Geef ons een seintje! Lees je liever online? Dat kan ook!

Datum bericht wo 8 december '21