Mee aan boord van de digitale trein

Onze samenleving wordt meer en meer digitaal. Je kan zo goed als alles online regelen, zonder daarvoor je huis uit te moeten. Dat is heel handig, maar wat als de computer en smartphone voor jou niét zo vanzelfsprekend zijn?

Bij Avansa willen we dat iedereen volop kan meedraaien in onze maatschappij. Daarom organiseren wij digitale cursussen voor iedereen, van absolute beginners tot meer gevorderde gebruikers. Ben je of ken je iemand die een duwtje in de rug kan gebruiken? We nemen je graag mee aan boord!

Door te oefenen in groep, samen met andere deelnemers van jouw niveau, kan je leren op je eigen tempo en merk je dat je er niet alleen voor staat. Ben je klaar voor je eerste stappen in de digitale wereld? Heb je zin om alle mogelijkheden van je tablet of smartphone te ontdekken? Meer weten over de gevaren van internet? Kennismaken met een nieuwe app? Onze lesgevers staan klaar om jou op je eigen tempo te begeleiden.

Ben je benieuwd hoe het eraan toegaat tijdens onze computercursussen? Proef even mee via de video hieronder. Daarna kan je doorklikken naar blogposts en activiteiten over Computer en Media.

Beste websitebezoeker, de digitale activiteiten voor het lenteseizoen zijn ondertussen afgelopen. We houden je via deze website en onze nieuwsbrief op de hoogte van nieuwe reeksen die in het najaar 2024 starten.

DSC09547k

MEER DIGITALE ACTIVITEITEN?

Snuister door ons aanbod cursussen computer en media.