Mee aan boord van de digitale trein

Een document aanvragen bij de burgerlijke stand, het rapport van je kind raadplegen, een afspraak maken bij de dokter, ... Je kan het niet bedenken of het gebeurt vandaag via de digitale weg. Ben je of ken je iemand die een duwtje in de rug kan gebruiken? We nemen je graag mee aan boord!

Ben je klaar voor je eerste stappen in de digitale wereld? Heb je zin om alle mogelijkheden van je tablet of smartphone te ontdekken? Meer weten over de gevaren van internet? Kennismaken met een nieuwe app? Lesgeefsters Moniek en Anna staan klaar om jou op je eigen tempo te begeleiden.

Ontdek ons aanbod hieronder. Inschrijven en betalen kan via de website, maar ook door ons via e-mail of telefonisch te contacteren. Je bent ook welkom aan ons onthaal in de Adegemstraat. We helpen je graag verder!

Opgelet: is de pagina achter de cursustitel niet meer zichtbaar? Dat betekent dat de cursus ondertussen afgelopen is. In augustus maken we het ICT programma voor het najaar (september-december) bekend!

Digicafe

DIGICAFE EN DIGIDOKTERS

Samen met Het Predikheren, verwelkomen we je ook op digicafé en bij de digidokters. Stap voor stap mediawijs worden was nog nooit zo gezellig!