Lezingenreeks

Een goede gezondheid

“En bovenal, een goede gezondheid!” Het is geen toeval dat we elkaar met nieuwjaar vooral een goede gezondheid toewensen. Ons lichamelijk en mentaal functioneren heeft een grote impact op ons leven en welbevinden.

In Perspectief Gezondheid

Daarom duiken we dit najaar tijdens vier lezingen en één uitstap samen in de wereld van gezondheid. Je kan deelnemen aan de vier lezingen voor € 20. Wie inschrijft aan een verminderd tarief, betaalt € 4. Klik verder naar de pagina 'Een goede gezondheid' om je in te schrijven voor de hele reeks. Kan je slechts één lezing bij wonen? Dan betaal je telkens € 8/1,5. Voor de uitstap 'Kunst beleven doet deugd' schrijf je sowieso apart in. Niet helemaal duidelijk? Geef ons een seintje!

We verwelkomen jou voor deze lezingen bij Avansa in de Adegemstraat 79. Opgelet: onze straat wordt heraangelegd. Gelukkig blijven we bereikbaar. Kijk voor je vertrekt zeker op mechelen.be/adegemstraat-werf en geraak vlot tot bij ons.

OEUW Spieren

Geboeid door gezondheid?

Dan is de sessie Zitten de beste antidepressiva in je spieren? ook iets voor jou! Inspanningsfysioloog Wim Derave neemt je op 30 november mee naar je innerlijke apotheek.

Datum bericht di 11 juli '23