Nieuws

Leve de lente

Een nieuwe lading activiteiten staat te blinken op onze website en in onze programmabrochure. We presenteren je ook dit seizoen boeiende lezingen, workshops en cursussen die je blik verruimen.

Wildplukwandeling 31
© Jan Weynants

Je kan rekenen op de terugkeer van gekende thema's en reeksen, maar we hebben ook wat nieuws voor jou in petto! Een kleine greep uit ons aanbod:

  • Wie op één uur wijzer wil worden, is ook dit voorjaar bij ons aan het goede adres. We verzamelden opnieuw enkele boeiende wetenschappelijke vraagstukken, die we voorleggen aan een expert.
  • Avansa maakt jouw warm voor Europa, naar aanleiding van het Mechelse stadsfestival Construct Europe. Tijdens de lezingenreeks In Perspectief dompelen we je onder in alle facetten van de EU.
  • Wie met ons de digitale wereld wil verkennen, is welkom bij Avansa of in het Predikheren in Mechelen. Deze lente zwermen we ook uit naar Berlaar voor enkele basiscursussen laptop, smartphone en toepassingen zoals Whatsapp.
  • We zwaaien opnieuw de deuren van de levende bibliotheek open, waar je kan kennismaken met de persoon achter een verhaal of stereotiep idee. Wees dit seizoen welkom in Nijlen, Bonheiden en Puurs-Sint-Amands.

Brochure

Abonnees ontdekken onze activiteiten per thema in de programmabrochure. We bundelen het aanbod achterin ook in een helder overzicht. Wie graag deelneemt aan een computercursus, helpen we op weg met een legende. Zo ontdek je welke cursus echt iets voor jou is.

Wie de laatste twee jaar deelnam aan één van onze activiteiten, ontvangt de brochure automatisch.

Activiteiten op de website

Je vindt ons aanbod ook onder activiteiten op deze website. Filter eventueel per gemeente, thema, type activiteit of datum om te vinden wat je zoekt!

INSCHRIJVEN & BETALEN

Inschrijven en betalen voor activiteiten kan steeds via onze website. We helpen je ook verder aan ons onthaal en ook via e-mail of telefoon staan we je graag te woord. Aarzel dus niet om contact op te nemen!

Datum bericht do 2 maart '23