Kunst en cultuur

Proeven van ...

Heb je altijd al eens willen proeven van flamenco, radio maken, schrijven, presenteren, storytelling, radiomaken of figurentheater? Samen met het Mechelse Conservatorium geven we je de kans om vanaf september verschillende disciplines te leren kennen.

Bogomil mihaylov ek HS Hvgr27k unsplash

Mechelen is een bruisende stad met enorm veel vrijetijdsmogelijkheden, ook op het vlak van cultuur en creativiteit. Zo biedt het Conservatorium een brede waaier aan opleidingen in de thema’s woord, dans en muziek die we als Avansa graag onder de aandacht brengen.

Wil je eerst graag eens proeven van het aanbod zonder je meteen voor een heel jaar te engageren? Dat kan! Kies één of meerdere cursussen uit het menu hieronder en schrijf je in voor 4 septembersessies.

Heb je na deze reeks de smaak te pakken en wil je je een jaar lang onderdompelen in deze materie? Schrijf je voor 30 september in bij het Conservatorium Mechelen. Bezorg nadien je inschrijvingsbewijs aan Avansa en we betalen je deelnamegeld voor deze cursus terug. Een kans om niet te laten liggen als je't ons vraagt!

Datum bericht vr 21 mei '21